ALTAI

Belovodia - Belucha - Shamballa

Altai is de zuiverste en krachtigste plaats op aarde en staat bol van de meest pure energie die we ons kunnen voorstellen. Het is de zichtbare schepping die in ons de herinnering aanboort uit een ver, heel ver verleden.

In Altai straalt de aarde de zuiverste hartenergie in geur en kleur uit en werkt diep genezend in op de mens in zijn totaliteit. Alles wat door deze energie wordt aangeraakt, geneest.

 

Iedereen die er geweest is, is op de een of andere manier veranderd. Als je naar Altai gaat, komt Altai naar jou en kan je het proces wat in gang wordt gezet niet meer stoppen. Bij iedere oogopslag wordt je geraakt door de zuiverheid en schoonheid en bovenal door het licht van dit Altai gebied. Bij iedere ademhaling ontvang je de zachte, vriendelijke genezing van de aroma en de kleuren van de ontelbare bloemen, kruiden en de bomen, welke eindeloos bloeien en groeien, ieder jaar weer, ongerept, krachtig en oorspronkelijk.

Iedere steen straalt zijn kracht en genezing uit. Het water van de bergen, gekleurd naar het stof van de steensoorten, is mineralen rijk en energetisch geladen.

Yarlu

 

Het water is elektra, bezield en komt van de Hoogste Bron, de Heilige berg Belucha. Belucha is de Russische naam en wordt vertaald met Alba Spectrum, het Witte Licht.De oorspronkelijke naam is Utsch Sumer en stamt uit het oude Mongools-Sanskriet. ‘Utsch' betekent ‘drie’ en het woord ‘Sumer’ kan vertaald worden met de woorden ‘som, totaal, centrum en kosmos’.

Belucha

 
Zo zou je kunnen zeggen dat de drie toppen van Belucha de Kosmische Drie Eenheid vertegenwoordigen in de naam Utsch Sumer. Belucha wordt daarom ook het Hart van de Planeet Aarde genoemd. In 1994 werd Belucha aan mij vertaald met ‘Het Witte Horen’, het telepathische horen.

De Energie van Belucha is een energie die opwekt, ‘licht’ maakt en veel informatie, weten, kennis en wijsheden in ons naar boven brengt.

De trektocht vanuit het Altaise dorpje Tyungur naar Belucha is als het ware een chakra-reis waarin alle connecties in ons met elkaar worden verbonden. Veel water, heel veel water begeleidt ons naar Belucha, door middel van rivier de Akkem die ons tegemoet stroomt. Alles wat in ons losgemaakt wordt op alle connecties en ons lichaam verlaten wil, kan door dit water ontstane leegten vullen met nieuwe kracht, nieuwe liefde en het nieuwe licht.

De liefde van het mineralen rijk zorgt voor de nieuwe kristalletjes in ons welke gaan resoneren met het Grote Kristal, Belucha. Veel energetische kristallen in en om ons die als ‘vastgeroeste’ overtuigingen en als hoogfrequente stoorvelden ons bestaan blokkeren, lossen op en het gruis kunnen we loslaten door gebruik te maken van de kruiden die daar in de natuur de boventoon voeren. Door daarvan te eten of thee te zetten, voer je perfect deze kristalzuren af en als je boven bij Belucha bent aangekomen, ben je klaar voor haar Licht en haar diep transformerende Liefdeskrachten.

Altai werkt niet alleen transformerend op de connecties, op het lichaam en op de chacra’s in, Altai transformeert tot in het DNA, in al zijn facetten.

Het Altai gebergte is in Rusland het best bewaarde geheim geweest. Russische artsen, specialisten en psychiaters sturen hun patiŽnten naar SiberiŽ en naar Altai om aan te sterken, om te genezen. Waar je je ook bevindt in dit gebied, de kracht van de natuur, de zichtbare energieŽn die over dit gebied hangen en alles doordringen, duizenden kilometers grote vlakten en bergen met hun aromatische geuren en kleuren, genezen op wonderbaarlijke wijze de drie-eenheid in de mens. Velen zoeken de Sjamaan in Altai, de wonderbaarlijke genezer. Altai is die genezer, de grootste Sjamaan die je ooit kunt ontmoeten.


 

In het oude dorpje Tyungur hoor je ‘s nachts het monotone ritme op de tamboerijn van de Sjamaan,

de hartslag van het water.
 

Tekst en fotoos: Fransje Bik

 

 

Mail naar LenAlpTours in St. Petersburg als je alleen naar Altai wilt.

Natuurlijk Helen